Mere end 20 års forskning!

Zooca® Original er resultatet af mere end 20 års forskning, og er en helt ny og unik omega-3 olie. Med sin imponerende sammensætning af hele 40 forskellige fedtsyrer, har denne naturlige olie vist sig at have en særlig høj optagelse i kroppen.

Olien i Zooca er helt naturligt så ren at den ikke kræver raffinering, hvilket betyder, at de vigtige næringsstoffer bevares. Zooca® Original er særligt godt for hjertet, hjernen, synet, musklerne og immunsystemet. Dette produkt er perfekt til dem, der ønsker en naturlig og effektiv omega-3 olie.

*Klinisk studie overrasker med højere optagelse af omega-3

Med kun det halve indtag giver den naturlige og uraffinerede olie i Zooca® Original et højere optag af EPA og DHA end en opkoncentreret fiskeolie.

Efter 8 timer kunne man måle en større mængde EPA og DHA i blodet hos de personer, der havde fået Zooca® Original, sammenlignet med testpersonerne, der havde fået opkoncentreret omega-3 olie.

Efter 72 timer havde personer, der havde fået Zooca® Original, stadig en betydeligt højere mængde EPA og DHA i blodet sammenlignet med testpersonerne, der havde fået opkoncentreret fiskeolie.

Prøv i dag - kun 149,-

Omega-3 indekset i blodet øget med mere end 21%

Zooca® Original er det eneste kosttilskud i verden, der er udvundet fra zooplankton. Det unikke kosttilskud giver en gradvis og længerevarende optagelse af omega-3 fedtsyrerne.

Zooca® Original er den eneste naturlige marine omega-3 olie, der kommer i form af voks-ester. Voks-estere fordøjes meget langsommere og mere komplet end alle andre marine omega-3 kilder.

Næringsstofferne vil altså være i tarmen i længere tid og optages først i den nedre del af fordøjelsessystemet.

På den måde frigøres omega-3 fedtsyrerne længere nede i fordøjelsessystemet, og vil derfor nå frem til nogle specielle receptorer, der kun findes sidst i tarmsystemet, før de optages i blodbanen.

Denne nye og banebrydende kilde til omega-3 giver en højere målt omega-3 indeks i kroppen på hele 21,6%, i forhold til traditionel opkoncentret fiskeolie.

skema_øgning

Zooca® Original med 40 forskellige fedtsyrer

Det lille zooplankton er næsten nederst i fødekæden. Renheden i olien betyder, at olien ikke behøver omfattende raffinering. På den måde bevares den unikke sammensætning af næringsstoffer.

Zooca® Original indeholder hele 40 forskellige fedtsyrer.

De oprindelige næringsstoffer i planktonet er bevaret, og inkluderer de kendte omega-3 fedtsyrer EPA og DHA.

Derudover har olien et naturligt indhold af stearidonsyre (SDA), astaxanthin, ketolinsyre, polikosanoler. Tran og andre omega-3 produkter fra fisk har ikke dette store spektrum af forskellige næringsstoffer.

Ingredienserne i Zooca® Original har dokumenteret effekt på hjertet, hjernen, synet, musklerne og immunsystemet. Det eneste, der er tilsat olien, er vitamin D3 fra alger.

Prøv i dag - kun 149,-

Mange gode grunde til at spise Zooca® Original

💜 Plankton olie fra bæredygtig kilde.

💜 Omega-3 fedtsyrerne EPA & DHA er godt for hjertet, hjernen og synet.

💜 Alge baseret D-vitamin bidrager til normal funktion af immunsystemet.

💜 Zooca® Original med højere optagelighed end traditionel fiskeolie.

Kilde: Klinisk studie Cook et al, 2016

Omega-3 fra først i fødekæden

Calanus finmarchicus er et såkaldt zooplankton, og er det knudrede navn på planktonet vi laver Zooca® Original af. Planktonet udgør en enorm stor ressource, og der bliver reproduceret omkring 290 millioner tons af dem hvert år i Norskehavet. Det er meget mere end alle fisk i området tilsammen, inklusiv torsk, sild og makrel. Faktisk er det dobbelt så meget som al fiskeri og akvakultur i hele verden.

Kun cirka 10% af den samlede mængde zooplankton bliver spist af større organismer i fødekæden, såsom fiskelarver og ungfisk. Hver sommer synker ca. 10% af produktionen af zooplankton ned i de dybere lag i Norskehavet og går i dvale. Det følgende år stiger de op igen for at formere sig og fuldføre deres livscyklus. Resten af zooplanktonet dør og falder til bunds.

Den korte livscyklus resulterer i en meget bæredygtig kilde med ekstremt lave niveauer af miljøforurenende stoffer. Høsten sker med en specielt udviklet teknologi og med meget lavt bifangstniveau. Fangsten fryses straks om bord på skibet for at sikre optimal friskhed.

På land ekstraheres olien skånsomt uden brug af opløsningsmidler eller andet kemi. Fordi zooplankton kun er 3-4 måneder gammelt, når det høstes, er der ingen akkumulering af forurenende stoffer eller toksiner. Derfor er der ikke behov for yderligere raffinering, koncentrering eller andre former for behandling for at opnå den rene olie. Tilsætning af antioxidanter er heller ikke nødvendig, da det høje indhold af astaxanthin beskytter olien mod oxidation. Derfor er Zooca® Original ubestrideligt den mest naturlige og "urørte" marine olie tilgængelig for mennesker over hele verden.

Vurderet "Fremragende"
4,9 af 5 STJERNER
VERIFICERET VIRKSOMHED

Ren og rå omega-3 Præcis som naturen har skabt den.